Long Covid groepstraining

Voor wie?

Deze op maat gemaakte groepstraining is speciaal voor mensen die worstelen met langdurige Covid klachten of andere vermoeidheidsklachten. Het programma bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur in Hooglanderveen.

Groepsgrootte

De groepsgrootte bedraagt 6 tot maximaal 8 personen die in hetzelfde schuitje zitten en daardoor steun kunnen hebben aan elkaar door ervaringen uit te wisselen.

De lessen

Elke les is afgestemd op het energieniveau van de groep en duurt circa anderhalf uur. Gedurende een les is er voldoende tijd is om, zonder haast, ademoefeningen te doen en gemakkelijke houdingen aan te nemen. Waarbij we gebruik maken van Hatha-, Yin- en Restorative yoga.

Met als doel om het lichaam te ondersteunen bij het herstel maar ook om echt te voelen hoe het met je is en wat je nodig hebt. Daarnaast is een belangrijk onderdeel, het leren omgaan met je vermoeidheid, je frustraties en verdriet als gevolg van Covid / vermoeidheidsklachten. Welke invloed hebben je gedachten bijvoorbeeld op je herstel? Hiervoor maak ik gebruik van aspecten uit de Acceptance & Commitment Therapie (ACT) en andere psychologische bronnen.

Kosten

€ 350,-

De volgende groep start in september 2022

Tot slot

De training is geschikt voor vrijwel iedereen met genoemde klachten. Tijdens de les is er veel aandacht voor ieders mogelijkheden op dat moment. Uiteraard kun je bij oefeningen altijd gewoon liggen en rusten op het moment dat je lichaam dat aangeeft.

VYN-logo-lid-1024x1010
lid van VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland)